Uzņēmums "ANDI" 


Jaunumu saņemšana


JAUNUMI

30.10.2019.
Cienījamie klienti un partneri!

Uzņēmums 1C-ANDI savā vārdā regulāri nosūta pa e-pastu informāciju un rēķinus par sniegtajiem pakalpojumiem 1C-ANDI klientiem un 1C ITA abonentiem Baltijas valstīs, kuri interesējas par jaunumiem, kas saistīti ar 1C programmatūru.

Pagājušajā nedēļā mūsu pasta serveris nokļuva Barracuda surogātpasta sarakstā (šobrīd tā tur vairs nav). Tie adresāti, kuru pasta serveris ienākošā pasta pārbaudei izmanto šo surogātpasta sarakstu, mūsu vēstules nav saņēmuši. Jūs savam pasta serverim varat izmantot dažādus surogātpasta sarakstus (pēc jūsu ieskatiem), bet mums jābrīdina, ka šajā gadījumā mēs nevaram ietekmēt un neesam atbildīgi par uzņēmuma 1C-ANDI elektroniskā pasta, tai skaitā rēķinu, savlaicīgu piegādi. Tīmeklī ir ļoti daudz dažādu surogātpasta sarakstu, bet tikai Barracuda uzskatīja mūsu vēstules par surogātpastu. Gmail, hotmail, inbox.lv un līdzīgos pasta servisos ar mūsu sūtītajām vēstulēm problēmu nav bijis.

Barracuda pārstāvji atsakās no dialoga, lai atrisinātu radušos problēmu, kā arī mūsu servera bloķēšanas iemesli netiek sniegti. Kurā brīdī un kāda iemesla dēļ viņi atkal nolems mūs bloķēt - mēs nezinām.

Ja Jūs pagājušajā nedēļā nevarējāt saņemt no mums e-pastu (Barracuda bloķēšanas surogātpasta saraksta dēļ), tad mēs varam tikai ieteikt reģistrēt jūsu pastu lielā pasta servisā (tie parasti atbildīgāk attiecas pret pasta saņemšanas bloķēšanu salīdzinājumā ar hostinga pakalpojumu sniedzējiem) vai mainīt sava pasta servera iestatījumus, izvēloties citu surogātpasta sarakstu, kurā ir skaidri saprotams, kāda iemesla dēļ tiek veikta bloķēšana.

Mūsdienās neviens nav nodrošināts no tā, ka dators ar vīrusu no lokālā tīkla nesāk surogātpasta masveida sūtīšanu - surogātpasta saraksti tīmeklī ir nepieciešami, un mēs tos arī izmantojam, bet šajā gadījumā no mums masveida vēstuļu sūtīšana nav bijusi un bloķēšanas iemesls mums joprojām nav zināms.

Ja jums ir jautājumi saistībā šo ziņu, varat piezvanīt mums uz biroju, un mēs centīsimies uz tiem atbildēt.

Ar cieņu,
1C-ANDI, Rīga


Atpakaļ sarakstā

search




SIA “Andi”, LV40003537160 Adrese: Latvija, Rīga, Dzērbenes iela 14 Talrunis: (+371) 67555777 E-mail:Uzrakstīt Darba laiks: Pm. - Pt. no 09.00 līdz 18.00

Copyright Andi 2020 © Design & Development Andi Web.