Uzņēmums "ANDI" 


Jaunumu saņemšana


JAUNUMI

16.01.2018.
Preses relīze.

Vairāk nekā 1300 grāmatvedības un nodokļu profesionāļu meklēs skaidrojumu pretrunīgi vērtētās 2018. gada nodokļu reformas ieviešanai uzņēmumu darbā.
Lai pasargātu uzņēmumus no zaudējumiem, ko var radīt ar 2018. gadu pieņemto Latvijas Republikas normatīvo aktu izmaiņu niansēta nepārzināšana, finanšu speciālisti janvārī pulcēsies Vislatvijas grāmatvedības profesionāļu un nodokļu ekspertu semināros “Grāmatveža svētki 2018”. 

„Grāmatveža precizitāte un atbildība ir viens no katra uzņēmuma smagākajiem izaicinājumiem: no tā lielā mērā ir atkarīga paša uzņēmuma ikdiena un “dzīvība” kopumā. Izmaiņas, kuras ar šo gadu stājušās spēkā nodokļu reformas veidolā, ir milzu darba apjoma pieaugums grāmatvedim, kam katrs jaunais gads iesākas ar akūtu nepieciešamību ne tikai pēc izmaiņu pārzināšanas likumos, bet arī pēc to detalizētas izprašanas. Tā iespējama tikai kopīgi šīs izmaiņas pārrunājot ar nozares erudītākajiem speciālistiem,” pamatojot nepieciešamību ik gadu janvārī semināros ar lekcijām un ar atvērto jautājumu un atbilžu daļu pulcēt vienkopus vairāk nekā tūkstoti  profesionāļu, uzsver rīkotājuzņēmuma „1C –  ANDI” vadītājs Dmitrijs Muratovs.

Šī gada 23. janvārī seminārā latviešu valodā, ko rīko uzņēmums “1C – ANDI”, izmaiņas palīdzēs izprast Valsts ieņēmumu dienesta pārstāve Dace Pelēkā; Finanšu ministrijas nodokļu administrēšanas politikas departamenta pārstāve Arta Priede; ISO sertificēto grāmatvežu asociācijas valdes locekle un žurnāla „Bilance” galvenā redaktore Mg. Sc. Oec. Maija Grebenko; uzņēmuma “Ernst & Young” nodokļu eksperts Salvis Ļūļaks; “Rodl & Partner” nodokļu speciāliste Elīna Putniņa; advokāts un komerctiesību eksperts Aldis Alliks. Seminārā eksperti izcels aktualitātes nodokļu administrēšanā 2018. gadā un sniegs plašāku skaidrojumu grozījumiem likumā par uzņēmuma ienākuma nodokli, darba likumā, darījumos ar nerezidentiem un skaidros izmaiņas grāmatvedības kārtošanas politikā un arī grāmatveža atbildības nianses no likuma viedokļa.

Turpretī 29. janvārī seminārā krievu valodā, ko rīko “1C – ANDI” un “Baltikons-Centrs”, sarežģītākās likumu izmaiņas un nodokļu reformu skaidros ekonomikas zinātņu doktore Olga Lukašina; ISO sertificēto grāmatvežu asociācijas valdes locekle un žurnāla „Bilance” galvenā redaktore Mg. Sc. Oec. Maija Grebenko; „Pricewaterhouse Coopers” nodokļu konsultante Ņina Podvinska; uzņēmuma “Tax & Accounting Service” vadītāja un nodokļu eksperte Jekaterina Juhimeca; Latvijas kases aparātu un sistēmu apkalpojošo dienestu, tirgotāju un ražotāju asociācijas (LKASA) valdes loceklis un uzskaites sistēmu uzņēmuma “1C –  ANDI” vadītājs Dmitrijs Muratovs. Seminārā eksperti skaidros grāmatvežiem svarīgākos jautājumus, kas ņemami vērā līdz ar jaunās nodokļu reformas stāšanos spēkā, pievienotās vērtības nodokļa izmaiņas, pašreizējos sarežģījumus Latvijā kases aparātu un sistēmu lietošanas jomā, darba algas aprēķināšanas nianses un jauno kārtību dividenžu aplikšanai ar nodokli.

„Grāmatveža svētki” ir ikgadējs seminārs, kas vienkopus pulcē Latvijas grāmatvežus, finanšu direktorus, nodokļu speciālistus, uzņēmumu vadītājus, lai informētu par aktuālajām Latvijas Republikas normatīvo aktu izmaiņām. Semināru krievu valodā jau septiņpadsmito gadu organizē divi uzņēmumi: uzskaites sistēmu uzņēmums „1C –  ANDI” un grāmatvežu apmācību uzņēmums „Baltikons-Centrs”, bet semināru latviešu valodā piekto gadu rīko uzņēmums “1C – ANDI”.

 

Informāciju sagatavoja:

Kitija Balcare, „Grāmatveža svētki 2018” komunikācijas vadītāja

Mob. tālr. (+371) 29683396; e-pasts: k.balcare@gmail.com

Mediju ievērībai!

2018. gada 29. janvārī plkst. 12.15 semināra norises vietā Rīgas Kongresu namā, K. Valdemāra ielā 5, Rīgā norisināsies preses konference ar nodokļu speciālistu dalību, akcentējot un skaidrojot problemātiskākās izmaiņas grāmatvedības un nodokļu likumos. Sīkāka informācija par tās norisi tiks izziņota drīzumā.



Atpakaļ sarakstā

search




SIA “Andi”, LV40003537160 Adrese: Latvija, Rīga, Dzērbenes iela 14 Talrunis: (+371) 67555777 E-mail:Uzrakstīt Darba laiks: Pm. - Pt. no 09.00 līdz 18.00

Copyright Andi 2020 © Design & Development Andi Web.