Uzņēmums "ANDI" 


Jaunumu saņemšana


JAUNUMI

10.05.2023.

Cienījamie klienti!

Kompānija ANDI veic datortehnikas apkalpošanas un vājstrāvas tīklu montāžas darbus lokālajiem tīkliem un internetam Rīgā un Rīgas rajonā. Mūsu speciālistiem ir 20 gadu pieredze šādu darbu veiksmīgā izpildē dažādas sarežģītības un nozīmes objektos. Visi darbi tiek veikti atbilstoši esošajiem standartiem un projektu dokumentācijai, izmantojot augstas kvalitātes sertificētus materiālus un iekārtas. Mūsu vājstrāvu sistēmu montāžas darbi ietver visus nepieciešamos darbu veidus. Pārsvarā piedāvāsim modernākas iekārtas, vai arī izdevīgāku cenu.

Datoru un serveru apkalpošana.

Kabeļu montāža un ievilkšana.

Iekārtu un aprīkojuma montāža.

Programmu un sistēmu iestatīšana.

Gadījumā, ja piedalāmies darbos tehniskā uzdevuma sastādīšanas vai vājstrāvas sistēmu projektēšanas stadijā, varam piedāvāt risinājumus, kas palīdz samazināt projekta izmaksas.

Mūsu uzņēmuma lielā darba pieredze un nevainojama ražošanas procesu organizēšana nodrošinās Jums vieglu sadarbību ar mums pie darbu izpildes, kā arī izpildīto objekta sistēmu augsto kvalitāti un ilgizturību.

Esam gatavi izpētīt objekta sākotnējos datus, projekta dokumentāciju un pasūtītāja vēlmes, un piedāvāt Jums izdevīgus nosacījumus un cenu vājstrāvas sistēmu montāžai Jūsu objektā.

Kompānija ANDI arī sniedz mūsdienīgu videonovērošanas sistēmu organizēšanas un izveides pakalpojumus objektiem Rīgā un Rīgas rajonā. Mēs profesionāli veicam videonovērošanas projektēšanu un montāžu dažāda veida ēkām: birojiem, administratīvajām ēkām, noliktavu un ražošanas kompleksiem, transporta, pašvaldību un izglītības iestādēm.

Šodien grūti iedomāties kaut vienu objektu Rīgā vai kādā citā lielā pilsētā, kur šāda sistēma nebūtu vajadzīga.

Atkarībā no konfigurācijas tiek sastādīta aprīkojuma specifikācija, kur vērtība tiek piemeklēta, vadoties pēc pasūtītāja tehniskajām prasībām un budžeta:

- Videokameras.

- Videoierakstu glabāšanas ierīces.

- Monitori video skatīšanai.

- Kameru vadības ierīces.

- Kabeļi, sadales paneļi, skapji un citi materiāli un komplektējošās daļas.

Zvaniet: +371 67555777



Atpakaļ sarakstā

search




SIA “Andi”, LV40003537160 Adrese: Latvija, Rīga, Dzērbenes iela 14 Talrunis: (+371) 67555777 E-mail:Uzrakstīt Darba laiks: Pm. - Pt. no 09.00 līdz 18.00

Copyright Andi 2020 © Design & Development Andi Web.